Willamette River View

A singular project for a home situated high upon a west-facing hillside. The project features a series of spaces that step down from the hillside. From an intimate forest landscape at the front of the house, a patio that overlooks the river, to a sinuous meandering pathway that eventually leads to the river's edge.

 

LandCurrent's exceptional skill at grading turned a steep slope into a beautiful garden and provided the home owner with a way to access one of Oregon's majestic rivers.

LandCurrent collaborated with  Pistils who acted as the contractor for this project. This project would not have been what it is were it not for this collaboration and Pistils detailed craftsmanship.

LandCurrent Contemporary Sustainable Landscape Architecture Eugene, Oregon,& Portland, Oregon.

 

© 2017by www.landcurrent.com 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon